Forever Young

DANNY ;/
Thursday, 22 December 2011 ? 0 Atashinchi ?

READERS !!
Kay mahu story pasal EX fara ;]
SYED FARIS DANIAL BIN SYED FAIZ ;]

Kay fara pnggil dia DANNY . Mana satu DANNY ?
Yang pkai Shorts tu ;]
Yang sbelah dia tu AFIQ NAJMI ;]
Member dia ;]


Yang atas ni pun dia ;]

You know what , fara mimpi dia malam tadi =3
WHY ?
I DON'T KNOW .
MAYBE DIA RINDU FARA KOT ;]
Hahahah Gurau ;]
Relationship kita orang bertahan selama 2 MONTHS 2 WEEKS ;] 
Then selang brapa minggu kita orang COUPLE balik tapi slama 2 DAYS ;]
Mula-mula dia mntak break .
Yang second time tu fara mintak ;]
Lpas tu , kita orang boleh dikatakan rapat jugak lah :/
Tapi as friends je ;]
Tapi , dia slalu pnggil fara SAYANG --'
Seriously time kita org COUPLE , fara happy gila :)
Kita orang slalu baik gaduh baik gaduh ;)
And you know what . Dia lah EX yang paling fara sayang :/
Seriously dia pndai make me happy .
Before raya haji hri tu . Kita org ada contact . Pkul 7 pagi ;]
Fara tnya dia knapa text pagi-pagi ni .
Dia jawab dia saja nak text dgan fara
Lpas dri raya haji tu . Kita orang dah tak contact ,
Huh , pnat fara cri dia . Fara cri dia sbb nak tuntut credit je pun .
Dia hutang dgan fara .
Brapa rnggt tak payah tahu lah :)
Fara rasa dia tukar number bru :)
Tak ksahlah :)
Yang penting skarang ni . Fara happy dgan SHAHRUL NIZAM ;]

Kay smpai sni je POSTING fara .
THANK YOU READERS !
I-L-O-V-E-Y-O-U- <3


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction