Forever Young

2 Hours :']
Tuesday, 27 December 2011 ? 0 Atashinchi ?

READERS !!!

Kay first fara nak mintak maaf sangat kalau story fara bosan :[
Tapi klau korang bosan , tkan je lah button x kat atas tu --' Apa susah beb ?!
Kay gurau , once again , sorry :]
Hhmm posting kli ni , fara nak story  pasal last night :']
What Happen last night ?
kay sabar lahhhh --'
Last night fara on the call dgan S.N :)
On the call for 2 hours :)
For 2 hours , macam - macam kita borak :]
Pasal sekolah , Pasal member , macam macam lah :]
Seriously i can't stop smile when talking with him :]
But sometimes i 'am catching tear drops in my hand :']
Last night , our tear drops falls :'[
kann sayang ;]
Sorry fara tak ada niat nak buat S.N menangis :'[
Sorry again sayang :'[
You know what , seriously fara takut klau S.N pergi kat dia balik ;'[
But S.N kata jgan risau :]
Insya Allah dia tak pergi kat DIA :']
Seriously fara suka dgar dia pnngil fara FARA ;]
Once again , I'm very very sorry S.N <3
Fara tak ada niat nak buat S.N sakit hati ke menangis ke susah hati ke . Tak ada langsung :[
Laughing , Crying , Smiling , Everything . I will remerber the date , 28/12/2011 <3

Kay bye readers :]
Assalamualaikum :]
I-L-O-V-E-Y-O-U <3




Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction