Forever Young

FUCK + DAMN + SHIT (!)
Tuesday, 20 December 2011 ? 0 Atashinchi ?

Okay hya again :) aku nak postting lagi :) you know what , ** add aku ==' aku approve je :) then aku tulis kat status aku mcm ni "apahal ** kau add aku ? nak cari gaduh ? pppffftthh takutnya --'" then aku rasa dia terasa ;] sebab dia tiba-tiba IM aku cakap mcm ni "boleh tak nak berkawan , kalau tak boleh , tekan jlah unfriends . kay bye " dia ckp mcm tu . then aku boleh je kalau nak berkawan *tak slah kan nak berkawan ;] baik tak aku* kay back to the story . Sumpah aku tak suka add Gf orang  even dia Ex orang ;] Tak minat :) WHY ? sebab aku tak suka lahh !!! kbye !

MIDDLE FINGER FOR YOU (!)


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction