Forever Young

Happy Ending or Sad Ending ?
Sunday, 25 December 2011 ? 0 Atashinchi ?

READERS !!!
Posting fara kli ni nak story pasal COUPLE-COUPLE :)
Amboi korang , cpat je kan klau pasal COUPLE ni ?
Hahahaha fara nak kongsi sikit tip-tips BERCINTA untuk korang
Memandangkan fara dah sedikit arif dalam hal ini
kay arif sangat ke ?
Hahahahah , nk tahu arif ke tidak , korang bca lah dlu tips-tips ni .
Mana lah tahu berguna untuk korang kan ?
Klau dah berguna tu comment lah skit kay :)
Ucaplah terima kasih kepada ku :p
Kay gurau je kay ?
don't take it serious babe :)
Kay jum terjah tips-tips BERCINTA ;)


  1. kaay , bg pasangan yg bru nk tinggikan rasa sayang korang . Knalah sentiasa bertolak ansur . Slah seorang mesti mengalah ^.^v kalau dua dua asyik nk menang je , mesti akan timbul rasa marah di antara korang berdua :) bila dah timbul rasa marah confirm akan adanya pergaduhan :) bila dah bergaduh , confirm lah relation korang akan tegang :) bila dah tegang , akan timbul pula rasa benci . bila slah seorang dah rsa benci , InsyaAllah relation korang berakhir dgan  ...... *bca jwapan dia di bawah sekali kay*
  2. Still tips untuk pasangan yg bru nk tinggikan rasa sayang korang . Kay Bila dah bertolak ansur , and sentiasa mengalah . Confirm relation korang kekal :) and korang mesti saling sayang-menyayangi :) InsyaAllah takkan pernah timbul perasann marah , bosan or benci di antara korang berdua :) so relation korang berakhir dgan .........*bca jwapan dia di bawah skali kay*
  3. Oh , nk bg thu disini . Kalau korang nk relation korang kekal lama mcm 1 years ke or somethiing else , korang knalah pndai ambl hati pasangan :) yg BOY knalah pndai ambl hati awek korang . Pnggil lah awek korang Princess ke or something else yg korang rsa ayt tu boleh CAERKAN hati awek korang ;] yg GIRL pulak knalah caring psal Bf korang . Klau Bf korang nk pergi main bola waktu hujan , korang larang dia . InsyaAllah Bf korang akn ingt korang ni caring gila kat dia :) so relation korang berakhir dgan .......*bca jwapan dia di bawah skali*
4.If korang dah break , jgan lah korang menyombongkan dri korang pulak dgan ex korang . Jgan remove dia dri list friends korang :) Mna lah thu suatu hari nnti Allah buka pintu hati korang untk bersama kmbali . Tak ke malu nk add pasangan korang blik ;] Mesti malu kan . so fikir-fikir kan lah ;]
                                                               
Jwapan untuk tip-tips di atas ;]

1.[ ] Happy Ending
[/] Sad Ending
2.[/] Happy Ending
[ ] Sad Ending
3.[/] Happy Ending
[ ] Sad Ending

That's all for my posting today :)
Tips yg fara bg tu , adalah berdasarkan pengalaman fara yang pernah dialami oleh fara :)
Fara hanya memberi cadangan kay :)
Klau cadangan fara berguna untuk korang ,
tinggalkan lah comment untuk posting fara kli ni kay :)

Kbye readers !!!
THANK YOU !!!
I-L-O-V-E-Y-O-U- <3
Assalamualaikum !
                                                   -By Fara-
-And Peace ^.^v-


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction