Forever Young

I Do Not Want You Leave Me :']
Thursday, 22 December 2011 ? 0 Atashinchi ?

READERS !!
Kay fara nak story pasal satu blog ni :)
Seriously , if korang bca . 
Your Tear will falls :'[
If korang nak tahu apa yg sedih sangat , korang cri link bwh ni .
http://zizie-teo.blogspot.com/
Seriously . Korang kna bca !
Oh kalau korang dah bca stu post dia . korang knalah rajin tkan older post :)
kalau korang mls nk bkak older post dia , korang tak tahu lah story dia mcm mna :)
korang tkan je older post tu smpai ada stu posting dia , dia tulis mcm mna accident tu berlaku .
bca tau tau !
eh tapi fara tak paksa kay .
Kalau korang berminat nak tahu story pasal blog tu . korang bacalah :)
And you know what ? 
after fara bca story dia .
Fara tak henti-henti bkak wall SHAHRUL NIZAM ;]
Fara tak henti-henti bukak video yg dia buat untuk fara tu :'[
Seriously fara takut kehilangan SHAHRUL NIZAM :'[
 Only God knows how i feel right now :'(
I can't stop writing about HIM right now :'[
Seriously !
I MISS HIM A LOT !
SHAHRUL NIZAM !!!
I want you know . That i really miss you 
TEDDY BEAR <3

Kay . Posting fara stop kat sni .
THANK YOU READERS !
I-L-O-V-E-Y-O-U !





Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction