Forever Young

i MISS them :')
Wednesday, 14 December 2011 ? 0 Atashinchi ?
 Assalamualaikum Readers :) Sorry again , fara dah lma tak updated blog . internet lembap sayangg :) okay lagi brapa mnggu je nk msk bln 1 => BEST nya => seriously , aku rindu gila member-member aku :') . Korang aku rindu korang :') Antaranya , Farah syahira , Khayrin Yumni , Nik Amelia , Nurulain Hanani , Adlin sofiya , adiba Farhana , Dyeana , Syaza Syahirah , Zulaikha  , Shahrul Nizam and bnyk lagi lahh .

  Eh btw , korang ingt lagi tak MR.SPECTACLES aku ? Hari tu dia tak dtg Perak :'( dia tak sihat . aku pun tak sihat  :( . aku DEMAM , SELSEMA , BATUK :'( tapi this week aku jmpa MR.SPECTACLES :) kat knduri lagi :) WOHHOOO tak sabar ohhhh :)

 Actually aku nak crita pasal someone tapi ...... aku tak ready nak kongsi happiness aku ni :) lain kli kalau aku ready aku story okay ?

  I gotta go => tak thu nk story apa lagi :) goodbye readers :) thank you and iloveyou . MMMMMUUUUAAAHHHH :*


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction