Forever Young

New Face :D
Tuesday, 27 December 2011 ? 0 Atashinchi ?

Readers !!!!
Blog kita New Face lahhhhh !!!! 
Hahaaahahahaahahahah  !
I just wanna say THANK YOU  to KHAYRIN    YUMNI !!!
Why ?
Because dia yang tolong edit blog kita :)
Actually kita suruh dia  cantikkan kotak komen dgan tukar kan ayat post a comment ,
then dia kata dia nak everything sbab dia kata blog kita serabut =D
Serabut eh ? 
tak sedar le pulak ;]
Seriously kita suka cara dia edit  . 
sumpah cantik gila .
Kay perasan jap =p
*cough*
cantik tak blog kita ;]
cantik ?
well siapa yang buat kann ;]
KHAYRIN YUMNI LAH YG BUATKAN ;]
Once again , YUMNI ,
Thank you very much sayang !
You are the BEST FRIENDS that i was  found ;]
Before this tak ada bff kita buat mcm ni ;]
Well this is what people call BFF right ?
Actually sumpah sayang gila dgan KHAYRIN YUMNI ni :']
I can't imagine how i live without you sayang !!
Aku sayang kau gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!
KHAYRIN YUMNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kay bye readers :)
Assalamualaikum :)
I-L-O-V-E-Y-O-U <3
*ESPECIALLY FOR KHAYRIN YUMNI*



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction