Forever Young

Friday, 30 December 2011 ? 0 Atashinchi ?

READERS !!
kay hri ni aku nk story pasal suara aku yg tak brapa nak matang ni -..-
You know what ,
Malam tadi credit aku bnyk , 
Nuzul Alya bg .
Baik kan dia ;]
Sayang kau nuzul :*
kay bila credit bnyk ,
aku call lah husband aku 
#ecehh gurau#
kay then aku record calling kita org tau ,
And bla aku dgar ,
SHOCKED gila kot -..-
Suara aku , Seriously tak matang langsung (!)
SUMPAH doh .
Macam budak budak --'
Then aku mengadu kat S.N ,
Dia cakap mcm ni 
"kalau nak suara matang jadilah macam orang matang"
Kay ayat dia , Pfttttthhhhhhhh --'
Haaaa nsib doh kau bf aku ;]
kalau tak dah lama dah aku bg penyepak kat kau ohh ;p
gurau gurau ;p
Hmmmmm btw mata aku --'
Bengkak sebelah ~.~
bla aku rsa rsa kat klopak mta aku ,
aku rsa ada biji bwh kelopak mata aku ,
Tak ada lah skit sngt sbb aku dah biasa kna .
Tapi skit lah jugak ,
Kay aku gila jap --'

Kay bye readers :)
Assalamualaikum
I-L-O-V-E-Y-O-U- <3


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction