Forever Young

Full Of Story
Saturday, 21 January 2012 ? 0 Atashinchi ?

Hye girlgiril and boyboy :) First , Fara mintak maaf sebab dah lama tidak mengupdate blog :) Bkan nya apa , skarang kan musim persekolahan ? So , Homework pun bergunung-gunung lahh kann ;) Nasib baik Raya Cina dah sampai :) Act , Fara nak update status dri hri tu lagi , tapi internet tidak mengizinkann ;/ jelous letteww ;p
Hahah kay sorry again :) Mesti korang kata mcm ni kann ? 
"Buat apa nak mintak maaf ? Fikir kita org suka ke bca entry kau?"
Mest mcm tu kann ? Hahaha , Fara tahulah crita Fara tak best ;/ Fara just crita apa yg brlaku dlam hidup Fara :) Tak suka ? GODIEE lah sayang :* Fara tak pksa korang pun :) Kay klau korang tak kta mcm tu , bgus lahh :) Alhamdulillah . Kiss sikit :* Hahaha . Kay see the Titled ? FULL OF STORY . Knapa FULL ? Sebab , bnyk gilos crita yg Fara nk share dgan korang ni :) Mehh bca crita Fara one by one :) 

  Kay , First Fara nak story pasal Fara dgan SN :) Hari tu kann , dia dtg tmpt Fara dgan member dia :) Nama member dia Aidil kot . Tak silap Fara lahh :) Bla dia dtg ? Hari tu lah , 8.01.12 :) Sumpah bestt gilos ~ Fara pergi ambk dia kat LRT Setiawangsa dgan Eka :) Fara bwk sorang je member Fara , dia pun bwk sorang . Seriously , Best gilos . Ada gmbr Fara dgan dia , tapi Fara terdelete ;'/ . Mula mula smpai tu  , sumpah nervous gila ! Sampai berpeluh -.-' then Fara bwk dia pergi MC'D :) lpas g MC'D , Fara bwk dia pergi padang :) saja . Seriously Best gilos . Rasa nak flashback je . Ingt hri ni nk pergi tmpt dia , tapi ada koko pulak kat skolah . Dia pulak nk dtg sni but , money dia ada org ambk ;/ Insya Allah hubungan kita org akan kekal :'] Ohh ya , hampir terlupa . Fara dgan dia dah 1 months 8 days <3 Alhamdulillah :) klau boleh Fara nak lbih setahu dgan dia , tapi tak thulah . Harap sangat :* kay hbis 1 story . Meh story ke-2 pulak ;)

  Kay , Fara nak crita kat korang yg relationship Fara waktu ni sumpah complicated gilos ~ knapa ? First sebab A*** dia tak kasi Fara call dia ;/ A*** dia kata sebab SN PMR ;[ Kay seriously bengang sikit ;[ Tapi SN tak dgr ckp A*** dia pun -..- dia kata dia tak bleh kalau tak contact dgan Fara :'] alololo sweet gitu ;p Lpas tu Fara takut dia tak bleh focused dlm PMR . Fara cadangkan kita org break dlu :'[ tapi dia tak nak :'] dia kata :-
Sumpah i tak nak break dengan you . jangan lah macam tu sayang . please . kalau boleh i nak hidup semati dengan you sumpah i tak nak tinggalkan sayang 
Alololo sedihnya weh :'[ and so on , Kita org tak break <3 Selesai satu masalah . Tiba tiba muncul lagi satu masalh :'[ Kita org gaduh sbb I** . Seriously , waktu dia call kita , dia tgah menangis :'] Comel nya sayang suara kau :* Serious klau korang dgar suara dia , sumpah MELTING <3 Then kita org dah okay :) Alhamdulillah , Thanks to Allah :) for this time , kita org okay lagi , SUMPAH , Fara sayang giloss dia :'] Kalau bleh nk relationship kita org lbih setahun <3 hahah kay annoying x) hbis satu crita :)

  Kay crita yg ni SUMPAH SEDIH GILA :'] knal FARAH SYAHIRA ? Alaaaa bestie kita yg pling kita sayang tuu <3 tahu tak , hri tu , 20..01.12 birthday Yumni , Farah Syahira tak dtg .  Fara sruh member Fara palau dia jap tau . Tiba tiba dia duduk kat kita org dia nangis , Fara tnya knapa . Dia tk nk bg thu . Then Fara dgan Yumni ajk dia bg thu kat kita org je . Dia bwk kita org pergi kantin . Sampai kat kantin , dia kata , mcm ni 
"mak aku kata , aku kna pindah skolah"
Seriously , lpas dia kata mcm tu , Fara dgan Yumni terkejut , Kita org termenung dlu , Then air mata Fara jatuh :'[ Fara tgok Farah dgan Yumni , dorang pun nangis . Siapa tak sedih , kawan yg selalu berkepit dgn kita selama 6 hours kat skolah nk pindah kann ? then Fara pergi toilet , Fara tinggalkan Yumni dgan Farah . Then Yumni pun prgi tnds . amd Farah pujuuk Fara . Dia kata jgn lah sedih -..- Sumpah , kalau Fara ingt blik memory kita org tiga , rasa nak menangis :'[ Ya Allah ! Tak terbayang Fara klau prgi skolah tapi tk nmpk mka Farah :'[ lpas ni klau dia jadi pindah . Tinggal Fara dgan Yumni je :'[ siapa nak buat Fara dgan Yumni gelak ? Siapa ? Fara ingt lagi , dlu Fara dgan Farah gaduh , kita org gaduh skejap je :'] Pastu , ada satu hri ni , Farah dtg lmbt . Fara ingt dia tk dtg , and Fara pun nangis :'[ see ? satu hari Farah tak dtg , Fara rsa nak nangis . Ni klau Farah pindah ? Ya Allah :'[ lpas ni siapa yg nk pgang tgn Fara klau bkn Farah ? siapa nk hug Fara klau bkn Farah ? Ya Allah :'[ Kau kuatkanlah hati hamba-MU ni :'[ lpas ni tinggal aku dgan Yumni je ? Ya Allah ? Sumpah , aku tak tipu . Aku sedih Farah ! Aku tak pernah jumpa kawan yg mcm kau Farah :'] I LOVE YOU FARAH SYAHIRA :*

Sayang , I WILL KEEP OUR MEMORIES FOREVER <3 I LOVE FARAH AND YUMNI :* . 

  Kay , Fara nak crita pasal Twins kita jap . Siapa twins kita ? nanti kita tunjuk gambar  dia ;] Nama kita kan FARA ? Nama twins kita EZAH <3 awww sweet tak ? HAHA x) Ezah ni kawan sekolah SN :) dia add kita dlm FB . Dia kata kita peramah ;'] HAHA . Peramah ke ? Tak lahhh . Tak peramah punn ;p Tak prcaya ? Nanti klau kita jmpa , tgok lah kita ni peramah ke pemalu ;p Hahahah dia ni comel <3 dia form 3 sama dgan SN lah . Emm , jap eh . kita upload gambar dia ;]

Comel kann ? Ada lagi gmbr dia yg lagi comel .  SUMPAH KAU COMEL GILA LAH WEH ! Teringin nk jmpa budak ni ;] tapi tak ada msa ;[ TAK KIRA , SATU HARI , AKU AKAN JUMPA DIA ^^ Sayang Ezah mcm kakak sendiri . I LOVE YOU LAHH PRINCESS :*

 Kay aku rasa , tu je crita aku -..- kbye , ILOVE YOUU :* MUAHHHHHHHHHHHHHHHHHH :*


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction