Forever Young

Wednesday, 4 January 2012 ? 0 Atashinchi ?

READERS !!
Hhahah kay hari ni aku nak story pasal FIRST DAY school =D
You know what ?
IT'S A AWESOME DAY !
Seriously !
HAHAHAHAHAH
Klas aku sebelah klas Farah je . 
Bila cikgu tak ada dlam klas , aku dgan Shahrena pergi klas dorang =D
Sumpah , Nik dtg skolah . Di buat lawak =D
Tergelak gelak aku doh =D
Seriously ^^
Oh ya dalam klas kann ,
Cikgu nak lantik Ketua kelas , Penolong ketua kelas , bendahari , setiausaha , ajk kebersihan and ajk keceriaan .
Then cikgu bg kebebasan kpada murid untk mencadangkan . 
Then ketua klas, penolong , bendahari dah lantik .
Then cikgu nak lantik setiausaha .
Cikgu kata klau boleh perempuan yang rajin (Y)
Sorang pun tak sebut nma aku (Y)
Alhamdulillah lah kann.
Sebab aku pun tak mau jadi setiausaha --'
Banyak kot krja kna buat --'
Buat jadual bertugas lah , graf lah , macam macam lah . 
Then aku bru nak berangan tiba tiba aku dgar bdak mana tah sebut nma
FARAH SYAHIRA !
Tapi kan Farah Syahira dah kna tukar klas --'
Then siapa tah cakap mcm ni 
"FARAH SYAHIRA TAK ADA , FARA IZZAH ADA LAH CIKGU"
Then ada lah sorang member aku ni , dia kata mcm ni 
"HAA , FARA IZZAH . AKU LUPA NMA DIA"
Kau lupa wey --'
Errrrr . Then smua org ckp 
"HA CIKGU FARA IZZAH CIKGU"
Weyyy , then cikgu tnya "FARA IZZAH , BOLEH?"
Aku dgan rasa skit hatinya , aku angguk--'
Then cikgu pnggil aku , dia kta lah kna buat ni lah , buat tu lahh --'
Aku angguk + senyum :]
Seriously bnyk kot krja dia .
Tapi tak apa lah , cikgu dah bg amanat , buat je lahhh ;]
Hahahahha kay aku nak story pasal BDAK FORM 1 yang bru msuk ,
Ada lah sorang budak ni , dia pndg serong je kat aku dgn member aku .
Then Miera pergi kat bdak tu . 
Aku tak thu dia kta apa .
then kita org gelak , bdaj\k tu pndg je ^^
Seriously BAJET HOT lah shiall (!)
PUUIIHHHH !
Lpas tu kan , bdak perempuan yg ABC , kna duduk kat laman bacaan waktu asar . 
Seriously rmai gila bdak form1 yg ABC (!)
Fuhhhhh .
Rmai gila !!!!!
Heihhhh .
Btw aku enjoy gila kat skolah smalam ^^

Kay bye readers :]
Assalamualaikum
I-L-O-V-E-Y-O-U- <3



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction